Whatsapp

Quantum Tedavisi Nedir?

Quantum tedavisi bir enerji tıbbı tedavi yöntemidir. Frekans tıbbı olarak da adlandırılabilir. Enerji tıbbı alanında 1970 li yıllardan itibaren  biorezonans tedavileri kullanılmaya başlanmıştır. Biorezonans tedavileri vücutta rahatsızlıklara neden olan frekansların tespit edilerek bir cihaz yardımı ile ters çevrilip vücuda verilmesi ve artının, eksiyi nötrlediği gibi, rahatsızlık oluşturan frekansların da nötrlenmesi ilkesine dayanır. İlerleyen yıllarda bu tedaviye göre farklı prensiple çalışan quantum tedavisi bulunmuş ve kullanılmaya başlanmıştır. Quantum tedavisi scaler enerji dediğimiz tüm evreni dolduran varoluş enerjisini kullanarak tedavi yapar. Scaler enerji tüm bilgileri içerir. Bu enerji kullanılarak yapılan tedaviler aslında kişinin bağışıklık sistemini kullanarak iyilik hali oluşmasını sağlar. Böylece tedavi sırasında bağışıklık sisteminde bir hafıza da oluşur.

Fiziksel bedende oluşan rahatsızlıklar aslında enerji boyutunda başlayan değişikliklerden kökenini alır. Hastalıkla yüz yüze gelmeden önce aslında enerji boyutunda değişiklikleri yaşadığımız bir süreç mevcuttur. Eğer enerji boyutunda bozukluklara etki edilirse, fiziksel bedende rahatsızlık görülmeden problemi çözmek mümkün olur. Ya da fiziksel bedende rahatsızlık yapan problemleri enerjik bedende de ortadan kaldırmadan kalıcı bir iyilik hali oluşturamayız.

Cyberscan quantum prensiplerine göre çalışan bir cihazdır. Vücudun kendini iyileştirmesini sağlamaya yönelik tasarlanmıştır. Bağışıklık sistemimiz vücudumuzdaki dengesizlikleri düzeltmek ve bizi her türlü hastalıktan korumak için vardır. Ancak, modern dünyanın stres faktörleri, olumsuz çevre koşulları bağışıklık sisteminin dengesini bozarak hastalıkların oluşmasına zemin hazırlamaktadır.

Cyberscan ile yapılan ölçümler sonucunda tespit edilen hastalığa neden oluşturan frekanslar cihaz tarafından tedavi frekansına dönüştürülerek, bir taşıyıcı sıvı ya da karta yüklenir. Bunlar hastalar kullanılmak  suretiyle tedavi uygulanır. Tedavi  aracılığıyla bağışıklık sistemimize, düzeltilmesi gereken rahatsızlıklarımız ile ilgili bir görev listesi verilmektedir. Bağışıklık sistemimiz bu listeyi uygulayarak rahatsız olan sistemleri düzeltir.

BBB (Biosibernetik Vücut  Dengelemesi ) insan bedeninin enerji düzeyinde  titreşimlerini tespit edip, yorumlayarak tüm bedenin taranması ve enerjinin  dengelenmesine yardım eden bir yöntemdir. Bu yöntemle;

Sistemlerimizle ilgili detaylı ve geniş bir enformasyon

Alerjenlerin tespiti ve tedavisi;

Depresyon, Duygusal travmalar, Panik atak, Şizofreni, Bipolar rahatsızlıklar, Uyku bozuklukları gibi psikolojik rahatsızlıkların tespit ve tedavisi

Bakteri, Virüs, Parazit ve Mantarların tespit ve yok edilmesi

Vitamin, mineral, amino asit, hormon eksikliklerinin tespiti

Dejeneratif(kanser, kitle) ve otoimmun (Çölyak , Hashimato ,Mutiplskleroz, Diabet) hastalıkların dengelenmesi

Ağır metal (civa, kurşun, kadmium), ilaç etkileşimlerinin tespiti ve detoks uygulaması

Bağımlılık tedavileri ( Alkol , Uyuşturucu , Sigara )

Bach Flower tedavisi

Renk terapisi yapılabilmektedir.

BBB yöntemi genel bir dengeleme uygulaması yaparak Gençleşme,  selülit düzenlenmesi, metobolizma hızının  dengelenmesi ile kilo kaybı gibi olumlu sonuçlar da sağlamaktadır.

Biocybernetic Body Balancing ( BBB ) sistemi Teslanın sayıl tabanlı dalga teknolojisini kullanır. BBB sistemi vücudun dengelenmesi ve bozulan fonksiyonların yeniden normale döndürülmesi  için tasarlanmış bir cihazdır. Cyberscan bio sibernetik teknolojiyi kullanan bir biofeedback cihazıdır. Yapmış olduğu işlemler quantum fiziği ile izah edilebilir ve bilimseldir. Cyberscan teşhis cihazı değildir. Fakat bir doktor tarafından uygulandığında teşhise yönelik oldukça sağlam bilgiler sunan bir cihazdır.