Whatsapp

Çare Enerji Tıbbında mı?

Enerji tıbbı aslında yeni bir kavram değildir. Geçmişi 5000 yıl öncesine dayanan akupunktur , tanı ve tedavi sistemi enerji tıbbı üzerine inşa edilmiş kadim bir yöntemdir. Vücudumuzda 12 meridyen üzerinde sürekli akan bir enerji olduğu ve bunda oluşan bir bozukluğun hastalık oluşturduğu , bu düzeltilince de hastalıkların tedavisinin yapılabildiği bugün artık bilimsel olarak kabul görmüştür.

Vücudumuzda her hücresinin hatta evrendeki canlı cansız tüm maddelerin kendine özgü frekansları vardır. Vücudumuzdaki her organ kendine özgü frekanslarla kendi enerjileri ile titreşir. Toksin , ağır metal , mikroorganizmalar gibi maddeler tarafından bu titreşimler bozulduğunda organda enerji düzeyinde bozukluklar başlar ve bu ilerleyerek hücre düzeyinde rahatsızlıklara neden olur. Bio kimya yöntemleri , görüntüleme yöntemleri gibi Klasik tıp uygulamaları ile hastalık hücre düzeyinde iken tesbit edilebilir. Fakat biokimya tahlili ile Diyabet tanısı konulduğunda , insulin üreten pankreas hücrelerinin büyük kısmı tahrip olduğu düşünülürse tedavi için çok geç kalınmış olur. Enerji tıbbı ile frekans düzeyinde bozukluk oluştuğunda bunu tesbit etmek mümkündür. Bu da hastalığın hücresesel düzeyde bozukluk yapmadan tanısına ve tedavisine imkan sunar.

Enerji tıbbı ile ilgili uygulamalar özellikle 1970 li yıllarda Almanya da uygulanmaya başlamış ve gün geçtikçe yayılarak devam etmektedir. Enerji tıbbı kendine özgü tanı ve tedavi yöntemleri olan , bozulan frekansların düzeltilerek organ rahatsızlıklarını düzelten bir uygulamadır.

Enerji ya da frekans tıbbı geleceğin tıbbı olarak da adlandırılabilir. Herhangi bir ilaç kullanılmadan sadece vucudun frekansları kullanılarak tedavi yapılır.Klasik tıp yöntemleri ile tedavisi ve tanısı mümkün olmayan birçok rahatsızlığın tedavisi enerji tıbbı yöntemleri ile yapılabilir. Bugün klasik tıp yöntemleri ile çaresiz görülen , migren , allerji , diabet , romatoid artrit , astım , allerjik rinit , reflü , kanser gibi birçok rahatsızlıklar enerji tıbbı ile tedavi edilebilmektedir. Bu uygulamalar gün geçtikçe yaygınlaşmakta ve etkinlikleri artmaktadır.

Enerji tıbbı aracılığı ile frekans düzeyinde oluşan bozukluklar tesbit edilerek kişilerde rahatsızlık oluşmadan tedavi yapılabilir. Yani ilerde oluşacak riskler bu yöntemle ortadan kaldırılabilir. Ayrıca bu frekanslar kullanılarak oluşmuş hastalıklar da tedavi edilebilir. Tamamen güvenli ve yan etkisi olmayan bir yöntemdir.