Whatsapp

Amalgam Diş Sökümü Medikal Destek Programı

AMALGAM DİŞ SÖKÜMÜ MEDİKAL DESTEK PROGRAMI

Amalgam dolgular içerdikleri civa nedeniyle vücudumuzda ağır metal toksisitesine neden olan önemli bir kaynaktır. Ayrıca amalgam dolgular enerjik açıdan oluşturdukları blokajlar ile de vücudumuzun dengesini bozarlar. Ağızda birden fazla amalgam dolgu varsa bunlar da oluşturdukları galvanik akım ile pil etkisi oluştururlar. Bu nedenlerden dolayı amalgam dişlerin ağzımızdan sökülerek uzaklaştırılması , neden oldukları birçok hastalığı tedavi etmek için gereklidir. Fakat bu dolgular gelişigüzel sökülmezler. Dolgular sökülmeden önce destek tedavisi başlanır. Amalgam dolguyu söken diş hekimi konu hakkında bilgili ve gerekli tedbirleri alabilecek biri olmalıdır. Söküm sırasında da oluşabilecek riskler açısından tedbir alınmalıdır. Ayrıca dişler söküldükten sonra da vücutta birikmiş ağır metal ve oluşturduğu etkiler için detoks uygulaması yapılmalıdır.

Amalgam dişler , konu hakkında uzman holistik bir tıp doktoru ile holistik bir  diş hekiminin işbirliği ile sökülmelidir. Aksi taktirde daha zararlı sonuçlar oluşabilir.

ILK DANIŞMA

Ayrıntılı sağlık geçmişi alınması. Önceki test sonuçlarının gözden geçirilmesi..

Gerekli olan laboratuvar testleri konusunda bilgi verme .  

Test sonuçları çıkana kadar, semptom yönetimi ve vücudun destekleyici sistemlerine odaklanarak diyet, yaşam tarzı ve ek tavsiyeleri içeren bir ara tedavi  protokolü oluşturma

SONUÇLAR VE ÖNERILER DANIŞMA

Tüm laboratuar test sonuçlarının gözden geçirilmesi ve yorumlanması. 

Test sonuçlarına göre gerekli destek ürün önerileri

Sökümü yapacak diş doktoru bulunması ya da hastanın diş doktoru ile görüşme yaparak söküm sırasında uygulanacak protokol hakkında görüş birliğinin sağlanması

Diyet, yaşam tarzı stratejileri ve iyileşmeyi desteklemek için mevcut diğer modaliteler hakkında detaylı öneriler.

Herhangi bir bağırsak enfeksiyonuna veya SİBO, Candida gibi aşırı bakteri ve mantar artışına kapsamlı ve bütüncül doğal destek protokolü.

TAKIP DANIŞMANLIĞI

Gelişimi ve semptomlardaki değişiklikleri gözden geçirin.

Diyet kullanımı, yaşam tarzı stratejileri ve  takviyeleri hakkında öneriler sunma

Diş sökümü sonrası detoks programı oluşturma ve aylık takip

Tüm görüşmeler, Skype, FaceTime veya standart sesli çağrıları kullanarak yapılır.