Whatsapp

Ten Pas Ozon (Yüksek doz Ardışık Ozon) Tedavisi

Ozon, 3 atomlu oksijen atomudur . Kısa sürede oksijene dönüşür. Ozon iyileştirici ve sağlık halini destekleyen oldukça aktif bir biyolojik bir ajandır. Kanla birleştirildiğinde hemen hemen tüm hastalıklarda iyileşme veya belirgin düzelmeye neden olan bir oksijen-ozon karışımı oluşturur.
Ozon tedavisinin farklı doz ve uygulama şekilleri vardır. Hastalığa göre bunlardan biri seçilerek tedavi uygulanır. Kan ozon , Serum ozon ve Yüksek doz ardışık serum ve kan ozon teknikleri tedavide kullanılan başlıca yöntemlerdir.
Dr. Johann C. Lahodny tarafından ilk kez uygulanan ve ten pass ozon yöntemi olarak adlandırılan ozon tedavi yöntemi birçok önemli hastalık için tercih edilir. Uygulamada 200 cc kan alınır. Ozon / oksijen gazı basınç altında kan ile karıştırılır ve kan geri verilir. Bu bir geçiş oluşturur. Toplam 10 kez bu işlem tekrarlanır.
Vücudumuzda büyük miktarda kök hücre vardır. Bu hücreler hastalıklı organlarda özel hücrelere dönüşmek ve onarım yapmak için hareket eden farklılaşmamış hücrelerdir. Yüksek Doz Ozon (HDO) Terapi, kök hücrelerin üretimini uyarmak ve hastalıklı organı kısa bir sürede onarmak üzere seçilen ozon tedavi yöntemidir.
Yüksek Doz Ozon tedavisi. Uygulama alanları:
1. Tüm kanserlerde tamamlayıcı tedavi. Bağışıklık hücrelerinde ve enzim salımında muazzam bir artış ile oksijenle uyarılan interferon üretiminin anti-tümör etkisi ile oksijen-ozon karışımlarının direkt tümör inhibisyon etkisi vasıtasıyla. Yüksek doz ozon hem primer kanser tümörlerini hem de kanser metastazını azaltabilir. Geç evre kanserinde muhteşem başarı elde edilebilir.
2. HDO tedavisi, sedef hastalığı, Parkinson hastalığı ve multipl skleroz gibi tüm tedaviye dirençli kronik hastalıklarda da kullanılabilir .
3. Bağışıklık sisteminin etkinleştirilmesi. Yüksek Doz Ozon, eozinofillerin (yüksek derecede aktif immün hücreler) 10 kat artışı ve sitotoksik T8 lenfositlerde bir artışa neden olur ve bu da tümör hücresi tahribatından sorumludur.
4. İltihap ile ilgili hastalıklar. HDO etkisi, pro-inflamatuar maddeleri (sitokinler) direkt bir ablukaya alınması ve bağışıklık hücrelerinin kitlesel çoğalmasına dayanır. Kronik sinüzit (maksiller sinüzit), sinüzit (frontal sinüzit), orta kulak enfeksiyonları, boğaz ağrısı ve ateş HDO kullanarak hızlı ve kalıcı bir şekilde tedavi edilebilir. Başka hiçbir terapi, bu şekilde tekrarlayan kronik enflamasyona bu tedavi kadar etkili olamaz. Konvansiyonel tıbbi antibiyotikler, bağışıklık sistemini zayıflatır ve mitokondrial disfonksiyona neden olabilir.
5. Dolaşım bozuklukları. Ozon çok hızlı sonuçlar veren en etkili dolaşım problemi iyileştirme tedavisidir. HDO'nun beyindeki dolaşım bozukluklarını, kardiyovasküler hastalıkları, saç dökülmesini, maküla dejenerasyonunu ve kulak çınlamasının tedavisinde çok etkileyici sonuşlar verir . Retinal kalsifikasyon ve kuru maküler dejenerasyonda ozon tedavisi iyileşme sağlayan önlemli bir yöntemdir. Bütün konvansiyonel tıbbi terapiler yalnızca bozulmayı yavaşlatabilir. Ozon tedavisi görme performansında % 30-40'lık bir iyileşme sağlayabilir.
İşitme kaybı da temel olarak dolaşım bozukluğuna dayanmaktadır. Genellikle geleneksel tıbbın yıllarca başarısız olmasına rağmen 10-12 seans ozon tedavisinden sonra genellikle önemli bir işitme gelişimi görülebilir. Kardiyak aritmi, kötü iyileşen yaralar, kalp krizi ve inme, baş dönmesi, baş ağrısı, migren (nedeni omurga ile ilişkili olmadığı sürece), kulak çınlaması, ani sağırlık, dislipidemi, patolojik olarak kan karaciğer fonksiyon testleri (AST, ALT, LDH, gamma GT, alkalin fosfataz) ve yüksek kan böbrek değerlerinin hepsi ozon tedavisi ile normalleştirilir.
6. Detoks etkisi. Ozon tedavisi toksinlerin ve ağır metallerin hızla atılmasını sağlar. Aşırı toksinler ve ağır metaller, özellikle kurşun, kadmiyum ve alüminyum birikiminde yorgunluk, bitkinlik, fiziksel ve zihinsel zayıflık, erken yaşlanma, uyku sorunları, enfeksiyona duyarlılık ve yaşlılık lekelerine neden olur. Ozonla ilişkili detoksifikasyon, yukarıda belirtilen semptomların çözümüne neden olabilir.
7. Enerji desteği. Özellikle güncel ve artan bir hastalık tükenmişlik sendromudur (genel tükenme). Ortodoks tıpta, tükenmişlik sendromu genellikle aylarca uyku hapları, sakinleştiriciler ve anti-depresanlarla yüksek dozlarda tedavi edilmeye çalışılır ama başarılı bir sonuç elde edilemez. Kronik Yorgunluk Sendromunda , tüm vücut toksinler ile doludur ve tamamen enerjisizdir. Vücuttaki toksinler boşaltım organlarının ve bağışıklık sisteminin işlevini bloke eder. Hasar görmüş mitokondri yorgunluğun sebeplerinden biridir. Ozon terapisi ile , mitokondri oksijen moleküllerinden enerji kazandığı için, detoksifikasyon, rehabilitasyon ve mitokondri çoğalmasına yardımcı olur. Tamamlayıcı terapi olarak , vitaminler, eser elementler, amino asitler ve elektrolitler de kullanır.
8. Ozon Büyüleyici ve etkileyici, bir şekilde ciltte anti- aging etki sağlar. Oksijen, ciltte kolajen ve elastinin yeni bir oluşumunu ve büyümesini yönetir. Elastin bazı büyüme faktörleri ile iyileştirilir. Bu sonuçların dışarıdan uygulanan kozmetikler tarafından aynı ölçüde sağlanamaz. HDO, herhangi bir merhem kombinasyonundan daha fazla kırışıklara karşı iyi çalışır. Kırışıklıklar 15 tedaviden sonra önemli ölçüde azaltılır - çoğu 10'un üzerindedir. Yoğun güneş ışığı altında oksijen, UV ile oluşturulan cilt hasarına karşı bir koruma görevi görür. Dahası, cildin doğal yaşlanma süreci kitlesel kan akımı iyileşmesi ile yavaşlar. Cildi sıkılaştırır. Detoksifikasyon ve temizleme, eller ve kollardaki yaş lekelerini azaltır .
9. Jinekolojik Bozukluklar. Ozon menstrüel ağrıyı ortadan kaldırır, kan akışı anormalliklerini normalleştirir ve yumurtalık fonksiyonunu geliştirir. Medikal tedaviye rağmen yıllardır muzdarip olan hastalar genellikle 10-12 seans ozon tedavisinden sonra ağrıda ciddi azalma ve tamamen tedavi olur. Yumurtlama eksikliği ve infertiliteye sahip yumurtalık sorunları ozon uygulaması ile başarıyla tedavi edilebilir. Hirsutizm, dolaşım bozuklukları ve infertiliteye sahip polikistik over sendromu (PCOS), ozon tedavisinin bir alanıdır.