Whatsapp

Corona Virus? Tehlike Gercekten Buyuk mu?

Ortodoks tıbbı korku salarak insanlara ürünlerini pazarlamayı ve bu korkudan kazanç elde etmeyi hedefler. Bu şimdiye kadar hep böyle oldu olmaya da devam edecek. Salgın önlenemiyor , hızla yayılıyor korkusunu yaşayan birisine ölmemek için şu aşıyı yaptırmanız gerekir denildiğinde kaç kişi buna hayır diyebilir ? Kuş gribinde böyle olmadı mı? Aşısı bulundu denildiğinde herkes aşı olmak için yarışa girmedi mi? 

Corona virüs salgınını nasıl değerlendirmek lazım ? Her viral hastalık da olduğu gibi bunda da virüsü etkisiz hale getirecek olan sizin bağışıklık sisteminizdir. Siz güçlü bir bağışıklık sistemine sahip iseniz bu virüsü etkisiz hale getirebilirsiniz. Eğer bu böyle olmasa idi hastalığa yakalanan 1000000  civarı Çin'linin hepsi ölmesi gerekirdi. Oysa Corona virus bu kadar indan içinden 2500-3000 kadarında ölüme neden oldu. Yani %97 hastada virus ölümcül etki göstermedi. Öyleyse bu virusten korkmak yerine bağışıklık sisteminizi güçlendirerek virüse karşı vucudunuzu dirençli hale getirmeniz en doğru yoldur. Bunu nasıl yapacağız.

           C vitamini 

 Özellikle viral hastalıklarda C vitamini çok önemlidir. C vitamini önemli bir antioksidan olmanın yanında , virüsleri etkisiz hale getirmekte önemli bir etkiye sahiptir. Hastalığa yakalanmamak için ve vücudun direncini artırmak için ihtiyacınız olan miktarda  günlük c vitaminini kullanmanız önemlidir. Peki ihtiyaç duyduğunuz C vitamini dozunu nasıl belirleyeceksiniz ? Bu çok kolay. Ascorbic acid (C vitamini) tozundan 1 çay kaşığı yarım bardak su içerisine koyup için. Bunu 15 dakikada bir tekrarlayın. Buna ishal olana kadar devam edin. Sizi ishal eden miktarın %75 i , günlük tüketmeniz gereken c vitaminidir. Bu miktarı tespit ettikten sonra bu dozda C vitamini tozunu günlük olarak kullanmaya başlayın.Bu test C vitamini bağırsak tolerans testi olarak adlandırılır ve C vitamini için günlük ihtiyacınızı doğru şekilde bulmanızı sağlar. 

             D Vitamini 

İmmun sistemi güçlendirmek için D vitamini de çok önemlidir. D vitamini düzeyleri toplumda genellikte yaygın bir şekilde düşüktür.Bu bizi enfeksiyonlara karşı güçsüz yapar. Günlük 10000 İÜ/ gün  D3K2  (10 damla)  dozunda kullanacağınız D vitamini bağışıklık sisteminizin güçlenmesine önemli katkı sağlayacaktır. D vitaminini bu dozlarda mutlaka K' vitamini ile birlikte kullanmanız önemlidir. Çünkü bu dozlarda tek başına kullanılan D vitami kalsiyum dengenizi bozabilir. 

            Ten Pass Ozon 

Viral hastalıklara karşı çok etkilidir. Eğer Corona virüs enfeksiyonuna yakalandığınızı düşünüyor iseniz mutlaka ozon tedavisi yaptırın.Özellikle ten pass ozon bağışıklık sisteminizi güçlendiriken virüsler yok etmekte güçlü bir destek sağlar.

Eğer gripal enfeksiyon belirtileriniz olur ise , günlük c vitamini  ihtiyacınız artacaktır.O nedenle  C vitamin testini tekrarlayın ve daha yüksek miktarda C vitamini kullanın. D3K2 dozunu da günlük 30000-50000 İÜ düzeyine çıkartın. Bu Corona virüs dahil tüm viral hastalıklara karşı sizi koruyan doğal  önemli bir yaklaşımdır. Antibiyotik ve grip ilaçları yerine uygulayacağınız bu tedavi sağlığınızı kazanmada size doğal , yan etkisiz güçlü bir destek sunacaktır. 

 

Eğer viral bir rahatsızlığınız varsa bu ürünlerle beraber , propolis , curcumin , çinko gibi doğal destekleri de doktorunuzun önerisi doğrultusunda tedaviye ekleyebilirsiniz. Corona virüsünden korkmayın. Güçsüz bağışıklık sisteminden korkun. 

 

Güçlü bir bağışıklık sisteminin yok edemeyeceği bir virüs yoktur. İçinizdeki doktora güvenin , güçlendirin