Whatsapp

İntravenöz Lazer Tedavisi

Lazer terapilerimiz, belirli dalga boylarına ayarlanmış odaklanmış ışığın kullanımını içerir. Lazer tedavisi, doku onarımı ve rejenerasyonuna yardımcı olurken ağrıyı hafifletir ve iltihabı azaltır.

Damardan Lazer Tedavisi
İlk olarak eski Sovyetler Birliği'nde uygulanan damardan lazer tedavisi, lazer ışığının kan dolaşımına doğrudan verilmesinin, patojenlere karşı iyi bir bağışıklık tepkisi için çok önemli olan immünoglobulinlerin, interferonların ve interlökinlerin ifadesinde olumlu etkiler ürettiği gösterilmiştir.

 İntravenöz Lazer tedavisi, mikro dolaşımı iyileştirmek ve normalleştirmek, iltihabı azaltmak, nörohumoral düzenlemeyi, doku onarımını, bağışıklık sistemini güçlendirmek, ağrıyı azaltmak, DNA ve RNA sentezini artırmak ve vücudun homeostazını düzeltmek için kullanılır.

Weberneedle, lökositleri ve bağışıklık sistemini uyarmak için ışığı fiber optik enerji aracılığıyla kana aktaran düşük seviyeli bir lazer tedavisidir. Aynı zamanda oksijen bağlama kapasitesini ve kan akışını arttırır, böylece vücudu yeniler. 

Kullanım alanları:
Weberneedle, dejeneratif beyin yaralanmalarının tedavisinde, felç, Parkinson, migren, vertigo ve kulak çınlamasının tedavi sonrası tedavisinde etkilidir. Aynı zamanda mikrodolaşıma, kas ağrısı ve spazmlarına, kas kramplarına, artritik ağrıya ve kronik yaraların dermatolojik tedavisine fayda sağlar.