Whatsapp

İyot Zararlı Mı?

 

Bilgi ve seçim çağında yaşıyoruz. Ancak bu çağın ve özgürlüğün karanlık bir yanı var. Her yönden gelen bilgi ve görüşler bilim dogması altında size yanlış bilgiler empoze etmeye yönelik olabilir.

Artık yanlış bilgilendirme, kutuplaşma ve kişisel seçimlerimize yönelik sert eleştiriler çağında yaşıyoruz. Bu da bizlerin doğruyu bulması önünde en büyük engeli oluşturuyor.

Zihin-vücut sağlığınız söz konusu olduğunda, doğru yol sizin için açıkça işaretlenmiş bir rota değildir. Peki, çelişkili bilgileri nasıl sıralarsınız ve sağlığınız için doğru olanı yapmak için kendinizi doğru kaynaklar ve bilgiyle nasıl donatırsınız?

Her zaman kendi yolunun tek yol olduğunu hisseden birileri olacaktır. Bu sadece doğru değil. Sağlık alanında, herkes için geçerli olan tek bir yaklaşım yoktur. Ancak, sağlığınız için doğru olanı yapmak sizin sorumluluğunuzdadır .

Sağlıkla ilgili yıllardır ilaçları yaşamımıza dayatan bir sistemin önceliğinin sizi iyileştirme olamayacağını artık anlama zamanınız. Bu sistemin karartmasından kurtulup hayatınıza süzülen ışıkların da bu sistem tarafından engellenme çabaları yadsınamaz bir gerçektir.

Ortodoks tıbbı gerçek şifayı size unutturmayı başarabildiği oranda sizlere hükmedebilir. Onun için kendisi ve bu sistemle konfor alanları oluşturan kişilerin yeniliklere karşı koyup sizlerden uzak tutmaya çalışması yadırganacak bir durum değildir.

İyot ile ilgili yaşananları bir de bu pencereden görün..